bussen.png

Shoppingresa till Ullared

Datum 2018:  26/9, 29/10, 26/11, 11/12.

Följ med till Ullared och GeKås där vi handlar i cirka 5 timmar.

Upphämtningsplatser: Stattena Helsingborg 06.45, Hamntorget Helsingborg 06.55, Kullagymnasiets samåkningsplats Höganäs 07.25, Gruvtorget Höganäs 07.25, Polishuset Ängelholm 07.55
Pris: 200:- 


Inköpsresa till Heiligenhafen 

Datum 2018:  27/9, 30/10, 27/11, 18/12.

Följ med på inköpsresa till populära Heiligenhafen där man handlar i cirka en timme och 40 minuter. Vår nya släpvagn som utökat möjligheten till mer shopping där det finns utrymme för 100 kg/person.

* = avgår även från Landskrona och Malmö. Upphämtning Landskrona tågstation kl. 07.00, Malmö Karlsgatan 07.40,

Pris:
 450 kronor

Upphämtningsplatser: Ängelholm Lindab Arena 05.30, Högnäs Gruvtorget 05.55, Höganäs Kullagymnasiets samåkningsplats 06.00, Stattena Helsingborg 06.20, Hamntorget Helsingborg 06.25, Södergatan Badhuset Helsingborg 06.30, Tretorn Helsingborg 06.35.

För att resorna ska bli genomförda krävs minst 25 bokade resenärer. Väskor på hjul - sk. "dramaten" - undanbedes som packningsemballage. 


 

Musikal Så som i himmelen, Stockholm  9/11Related image

 

 

 

Åk med Asplunds Buss till Oscarsteatern i Stockholm och premiär-uppsättning med Marlena Ernman, Anders Ekborg, Morgan Alling m.fl.

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern med nyskriven musik av Fredrik Kempe. Tonsättning av den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken. Med i musikalen är även Gabriellas sång som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. URPREMIÄR på Oscarsteatern den 13 september 2018.

 

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsartisten Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter och den nya talangen Tuva B Larsen.

Vi reser till Stockholm  9-11/11. Vi bor på Clarion Sign Hotell  vid Norra bantorget.

Dag 1 Avresa tidig morgon från hemorten. Incheckning av hotellet under eftermiddagen. Musikalen spelas på Oskarsteatern som ligger på gångavstånd från hotellet.  Föreställning kl: 19.30

Dag 2. Egen tid. Efter frukost en liten guidad tur i centrala Stockholm för de som så önskar. Vi avslutar vid kungliga slottet.

Dag 3.Vi checkar ut efter frukost och påbörjar resa tillbaka till Skåne.

 

 Pris:  3 690 kronor/person i dubbelrum (enkelrumstillägg 800 kr) 

 

I priset ingår övernattning på hotell Clarion Sign-frukostpension, bussresa, entrébiljetter.


 Peter Jöback - Med hjärtat som insats, 9-11/11 STHLM

Related image

Peter Jöback bjuder i höst för första  gången på 20 år in till sin absolut största egna show hittills.

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.

Vi reser till Stockholm  9-11/11. Vi bor på Clarion Sign Hotell  vid Norra bantorget.

Dag 1 Avresa tidig morgon från hemorten. Incheckning av hotellet under eftermiddagen. Egen tid.

Dag 2. Egen tid. Efter frukost en liten guidad tur i centrala Stockholm för de som så önskar. Vi avslutar vid kungliga slottet. Peter Jöbacks Show på Cirkus klockan 15.30. 

Dag 3.Vi checkar ut efter frukost och påbörjar resa tillbaka till Skåne.

Du kan kombinera resa den 9-11/11 med biljett till musikalen ”Så som i himmelen” som spelas på Oscars teatern fredag kvällen( Dag 1) . Den biljetten kostar 840 kronor.   

Pris: 3.750 kr/person i dubbelrum. Enkelrumstillägg 800 Kr . I priset ingår bussresa. biljett till Peter Jöback Show,. övernattning på hotell Clarion Sign –frukostpension, liten guidad stadsrundtur


Julmarknad på Wapnö slott 23/11Related image

Missa inte den populära och stämningsfulla julmarknaden på Wapnö slott.

Vi börjar med lunch på Heagården el Kvibillegästgiveri sen åker vi vidare till Wapnö slott där vi strosar runt i vår egen lilla takt och njuter av alla olika hantverkare och provsmakningar. När man börjar känna sig sugen på att vila benen så tar man sig en Kaffepaus med nybakt bröd i Herrgårdsbyggnaden.  

Avfärd från Helsingborg, hamntorget 10.00, Höganäs10.30 och Ängelholm 11.00. 

Pris: 580:- 

i priset ingår : Lunch , entre på Wapnö och kaffebiljett och bussresa 

obs minst 25 st bokade gäster för att resan ska bli av. 

 

 

                                    Related image

Julmarknad på Liseberg 6/12 och 16/12

Missa inte den klassiska julmarknaden på Liseberg med mängder av ljuspunkter som lyser upp i vintermörkret. Här finns stämningsfulla aktiviteter för hela familjen.

Både dit resa och hemresa stannar vi på Björkäng där det ges möjlighet att äta på restaurangen eller kanske bara ta en bensträckare. Efter en dag på Liseberg går bussen hem mot Helsingborgstrakten igen. Vi stannar på Liseberg ca 4-5h

Pris: 450:-  bussresa och entré ingår i priset

Avresa från: Helsingborg hamntorget kl 10.00 , Höganäs kl 10.30 och Ängelholm kl 11.00


 

Musikalen Annie, 16/12 2018 och 20/1 2019 Image result for musikalen annie malmö

Denna klassiska musikal med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia.

I rollerna ser vi Nanne Grönvall som Miss Hannigan och Thomas Järvhedensom Mr Warbucks samt en stor ensemble och inte minst ett glatt gäng barnhemsbarn och hunden Sandy. 

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.

Regin: Eva Rydberg 

Pris: 875 kronor/person

I priset ingår bussresa t.o.r. Nöjesteatern i Malmö och entrébiljett.


Följ med oss på en Magisk musikalresa på Malmö Opera
4/11 och den 7/12

I höst sätts den klassiska musikalen West Side Story upp på Malmö Opera. West Side Story blev den moderna musikalens genombrott. Leonard Bernsteins musik och Stephen Sondheims sångtexter skapade oförglömliga musikalpärlor. Handlingen bygger på Shakespeares Romeo och Julia och utspelar sig i gängmiljö på New Yorks västsida i slutet av 1950-talet. Till Malmö Operas uppsättning har scenograf Steffen Aarfing skapat en fantasifull stadsmiljö som fyller upp hela den stora vridscenen.

De rivaliserande gängen Jets och Sharks slåss om makten på gatorna. Tony och Maria och förälskar sig i varandra. Men Tony tillhör Jets, Maria är syster till ledaren för Sharks… Parets kamp att få älska varandra i en värld full av fördomar, hat och våld är lika hjärtslitande som aktuell. Det blir en fartfylld uppsättning med dans, parkour och hisnande stunts. För nyöversättningen står Jason ”Timbuktu” Diakité.

 

Upphämtningsplatser: Ängelholm , Höganäs , Helsingborg , Landskrona

Biljettpris: 4/11 : 985:-  biljett i C sektion  inkl bussrea 

                 7/12 1115:-  parkett biljetter rad 5-8  inkl bussresa 

 

 

Related image

Följ med oss till Arlövsrevyn 2019 den perfekta julklappen

Speldagar 3/3 kl 14.00  och 9/3 kl 15.30

Återkommer inom kort med pris