bussen.png

Shoppingresa till Ullared

Datum 2018: 27/8, 26/9, 29/10, 26/11, 11/12.

Följ med till Ullared och GeKås där vi handlar i cirka 5 timmar.

Upphämtningsplatser: Stattena Helsingborg 06.45, Hamntorget Helsingborg 06.55, Kullagymnasiets samåkningsplats Höganäs 07.25, Gruvtorget Höganäs 07.25, Polishuset Ängelholm 07.55
Pris: 200:- 


Inköpsresa till Heiligenhafen 

Datum 2018: 28/8, 27/9, 30/10, 27/11, 18/12.

Följ med på inköpsresa till populära Heiligenhafen där man handlar i cirka en timme och 40 minuter. Vår nya släpvagn som utökat möjligheten till mer shopping där det finns utrymme för 100 kg/person.

* = avgår även från Landskrona och Malmö. Upphämtning Landskrona tågstation kl. 07.00, Malmö Karlsgatan 07.40,

Pris:
 450 kronor

Upphämtningsplatser: Ängelholm Polishuset 05.30, Högnäs Gruvtorget 05.55, Höganäs Kullagymnasiets samåkningsplats 06.00, Stattena Helsingborg 06.20, Hamntorget Helsingborg 06.25, Södergatan Badhuset Helsingborg 06.30, Tretorn Helsingborg 06.35.

För att resorna ska bli genomförda krävs minst 25 bokade resenärer. Väskor på hjul - sk. "dramaten" - undanbedes som packningsemballage. Bosjökloster med Kalle Moraeus och Helsingborgs symfoniorkester 19/8

 

Den 19 augusti firar Musik på Bosjökloster 10 år. Det firas med den folkkära artisten Kalle Moraeus och Helsingborgs Symfoniorkester! 

I första halvan bjuder HSO på Brahms härliga andra symfoni som han skrev vid österrikiska Wörthersee 1877. 

HSO leds av brasilianaren Carlos Prazeres, chefdirigent i Salvador, Bahia, som här gör sin Skandinaviendebut.

Kalle och hans musiker tar över i andra halvan och spelar tillsammans med Helsingborgs Symfoniorkester älskade svenska låtar såsom KoppångenMonas ValsKalle Schewens Vals och Underbart med många flera. 

 

Eftersom alla som vill komma inte har bil har vi fixat transport med Asplunds buss.

Pris: 590 kr/per person. I detta ingår: Bussresa  Ängelholm - Helsingborg-Bosjökloster t/r

Avresa: Polishuset Ängelholm kl 12.40

             Hamntorget Helsingborg kl: 13.15 

Bokning och betalning sker till Asplundsbuss på bankgironr:5491-7760

Bokning: 042-202596

Märk betalningen med ert/era namn.Senast anmälan och betalning d 9/8

Vid frågor ring Asplundsbuss 042-202596 
ÅLANDSKRYSSNING MED BIRKA PRINCESS 9-10/9 

Följ med till Åland med det moderna kryssningsfartyget Birka Cruises. På resan från Stockholm till Åland finns det något att njuta av för alla. Utöver restaurang, taxfreeshop, dans till livebandsmusik sjuder fartyget av underhållning av olika slag. Besök någon av fartygets 8 barer, slappna av och njut i relaxa och spaavdelning eller ta ett njutfullt dopp i pool eller slappna av i någon av solstolarna på soldäck. Följ med på en oförglömlig upplevelse.  

Dag 1.

Avfärd från hemorten tidig morgon. Upphämtning Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Munka Ljungby och Ljungby. På väg upp mot Stockholm stannar vi för att sträcka på benen eller för att äta lunch eller fika för dem som så önskar. När vi nått Stockholm går vi ombord på Birka Paradise och checkar in i våra hytter. – alla insidershytter belägna över vattenytan.   Efter egen tid på fartyget äter vi en välsmakande buffé (inkl. öl och vin). Under kvällen finns det ett stort aktivitetsutbud ombord. Här finns något för alla. Under natten ligger fartyget stilla i Mariehamn för att morgonen efter påbörja färden tillbaka till Stockholm.

Dag 2

Vi inleder dagen med en härlig frukostbuffé följt av diverse aktiviteter under dagen ombord.  Vi lägger till i Stockholm ca 16.00. Därefter går bussen hem till Skåne.

Pris: 720 kr/person del i 2 bädds insides hytt,  enkelhytt tillägg 200 kr. Utsideshytt 150 kr/person i 2 bäddshytt.   Till föreningar 610 kr/person vid minst 30 personer anmälda                       

I resans pris ingår resa med buss, resa med Birka Paradis insiders hytt, smörgåsbord och frukostbuffé.


 VINPROVNING I SIMRISHAMN 10/9

Åk med Asplunds buss till Österlen och  Nordic Sea Winery i Simrishamn. Vineriet är en av norra Europas mest moderna vinanläggningar. På Nordic Sea Winery produceras några av Systembolagets mest sålda och kända varumärken”. Genom att flytta slutproduktionen av vin från olika platser i världen till Sverige skapas större möjlighet att kontrollera kvaliteten genom hela produktionskedjan, från val av druva till slutprodukt. Du får följa vinproduktionen på nära håll och den guidade turen går genom vineriet och produktionen, vinodlingar och ekfatskällare och avslutas med vinprovning och lunch.

Efter lunchen besök på Äpplets hus i Kivik och dricker kaffe på Flädergården i Vinslöv. Du har möjlighet att handla must i Kivik och blommor på Flädergården.

Avresa  kl: 7.30 fr Helsingborg.                                                                                                            

Pris:  725 Kronor/person  

I priset ingår resa med Asplund Buss samt guidning, provning av tre viner, lunch och kaffe med choklad på vingården. Besök på Kiviks musteri och kaffe med våffla på Flädergården i Vinslöv.


Äppelmarknaden i Kivik 30/9

Äpplemarknaden är en stor folkfest där olika programpunkter avlöser varandra. Provsmakning, tävlingar, äppelkonst och underhållning av kända artister. Vi börjar vår resa på förmiddagen och stannar till för tidig lunch innan ankomsten till Kivik. Här finns gott om tid att beundra den gigantiska äppletavlan och provsmaka något gott innan vi ser dagens final.

Prisinformation kommer senare!


Musikal Så som i himmelen, Stockholm 5/10 och 9/11

Åk med Asplunds Buss till Oscarsteatern i Stockholm och premiär-uppsättning med Marlena Ernman, Anders Ekborg, Morgan Alling m.fl.

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern med nyskriven musik av Fredrik Kempe. Tonsättning av den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken. Med i musikalen är även Gabriellas sång som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. URPREMIÄR på Oscarsteatern den 13 september 2018.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsartisten Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter och den nya talangen Tuva B Larsen.

Vi reser till Stockholm 5-7/10 eller 9-11/11. Vi bor på Clarion Sign Hotell  vid Norra bantorget.

Dag 1 Avresa tidig morgon från hemorten. Incheckning av hotellet under eftermiddagen. Musikalen spelas på Oskarsteatern som ligger på gångavstånd från hotellet.  Föreställning kl: 19.30

Dag 2. Egen tid. Efter frukost en liten guidad tur i centrala Stockholm för de som så önskar. Vi avslutar vid kungliga slottet.

Dag 3.Vi checkar ut efter frukost och påbörjar resa tillbaka till Skåne.

Pris:  3 690 kronor/person i dubbelrum (enkelrumstillägg 800 kr)

I priset ingår övernattning på hotell Clarion Sign-frukostpension, bussresa, entrébiljetter.Nöjesteatern The Play that goes wrong, Malmö 6/10 och 20/10

 

Pang i Bygget och Papphammar möts i VÄRLDENS ROLIGASTE FÖRESTÄLLNING

 
Regi, översättning och manusbearbetning Sven Melander
 
Teatersällskapet sätter upp ett klassiskt mordmysterie som utspelar sig i 1920-talets England.  De olycksaliga skådespelarna kämpar mot alla odds för att ta sig genom föreställningen till den sista ridådragningen. Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen ska kunna genomföras! Vi lovar inte att det går som det ska, men THE PLAY THAT GOES WRONG kommer garanterat att efterlämna en bitterljuv smärta av skratt…

Asplunds buss har biljetter till föreställning den 6 och 20 oktober 2018 kl: 15.00 

Pris ;850 kr/person

I priset ingår resa t o r Malmö och biljetter.


Peter Jöback - Med hjärtat som insats, Stockholm
26-28/10 och 9-11/11

Peter Jöback bjuder i höst för första  gången på 20 år in till sin absolut största egna show hittills.

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.

Vi reser till Stockholm 26-28/10 och  9-11/11. Vi bor på Clarion Sign Hotell  vid Norra bantorget.

Dag 1 Avresa tidig morgon från hemorten. Incheckning av hotellet under eftermiddagen. Egen tid.

Dag 2. Egen tid. Efter frukost en liten guidad tur i centrala Stockholm för de som så önskar. Vi avslutar vid kungliga slottet. Peter Jöbacks Show på Cirkus klockan 15.30. Buss till Cirkus.

Dag 3.Vi checkar ut efter frukost och påbörjar resa tillbaka till Skåne.

Du kan kombinera resa den 9-11/11 med biljett till musikalen ”Så som i himmelen” som spelas på Oscars teatern fredag kvällen( Dag 1) . Den biljetten kostar 840 kronor.   

Pris: 3.750 kr/person i dubbelrum. Enkelrumstillägg 800 Kr . I priset ingår bussresa. biljett till Peter Jöback Show,. övernattning på hotell Clarion Sign –frukostpension, liten guidad stadsrundtur.


Julmarknad på Wapnö slott 

Missa inte den populära och stämningsfulla julmarknaden på Wapnö slott.

Avfärd från Helsingborg, hamntorget 10.00, Höganäs10.30 och Ängelholm 11.00. 

Prisinformation kommer.


Julmarknad på Liseberg 6/12 och 16/12

Missa inte den klassiska julmarknaden på Liseberg med mängder av ljuspunkter som lyser upp i vintermörkret. Här finns stämningsfulla aktiviteter för hela familjen.

Hör av er för prisinformation.


Musikalen Annie, 16/12 2018 och 20/1 2019

Denna klassiska musikal med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia.

I rollerna ser vi Nanne Grönvall som Miss Hannigan och Thomas Järvhedensom Mr Warbucks samt en stor ensemble och inte minst ett glatt gäng barnhemsbarn och hunden Sandy. 

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.

Regin: Eva Rydberg 

Pris: 875 kronor/person

I priset ingår bussresa t.o.r. Nöjesteatern i Malmö och entrébiljett.