NYHET! Nu har vi fått hem vårt nya släp som gör det möjligt till extra last till bland annat våra inköpsresor till Tyskland. Maxlast är 2,5 ton och släpet är även besiktigat till att köras med en maxfart på 100 km/h på tyska autobahn.


Nu har vi fått hem vår nya buss, en Scania PB utrustad med extra komfort i form av säten i skinn med extra benutrymme och Internet. Vår tidigare Scania Irizar '06 byttes ut mot en mer miljövänlig buss, som den nya Scania PBn kompletterar. Skulle Din resa kräva mer last finns det möjlighet att koppla på släp.

 

buss2.jpg

 

lillbuss.jpg

Asplunds Buss utökade i augusti ytterligare bussparken med ett fordon. Bussen har plats för 25 personer och har samma komfort som en fullstor turistbuss. Den är utrustad med toalett, kaffevärmare, DVD-skärmar med möjlighet att koppla in laptop till samt trepunktsbälten. Motorn är en av de bästa inom dieselteknik och är miljövänlig.

budbil.jpg

Vi har utökat fordonparken med en budbil med möjlighet för budtransport. Vi är specialiserade på transporter av mindra gods, med eller utan släpkärra. Vi kör allt i från inom Helsingborg city till grannländer och ut i Europa. Maxkapacitet 590 kg och 2,5 kubikmeter. Du kan betala per timme, eller fast pris. 
Pris per timme: 335 kronor exkl. moms inom stadskärnan.
Fast pris: 125 kronor exkl. moms inom stadskärnan + 50 kronor för extra stopp.

130 kronor (exkl. moms) per mil för andra transporter utanför stadskärnan. Var vänlig ring för offert och prisinformation. Godsförsäkring ingår alltid.

Budbilstelefon: 0708-300933 eller vår kontorstelefon: 042-202596.

 

xfc.jpg

 

Asplunds Buss har två fullstora turistbussar av märket Scania Irizar av årsmodell 2011 och 2012 och den sistnämnde är utrustad med nya säten, toalett, kaffevärmare, internetanslutning inom Sverige, TV och 220 volt på varannan stolsrad. 

Bussarna är 12.80 meter långa och tar 50 passagerare. Våra bussar har mycket god komfort och är dessutom säkra - det finns säkerhetsbälten på samtliga platser. Bussarna är också utrustade med sprinklersystem i motorn som går i gång vid motorbrand.

För er komforts skull finns det extra benutrymme i bussarna och stolarna är justerbara på diverse sätt. Det finns tillgång till två TV-skärmar i bussen där ni kan följa med på resan via bussens GPS-system eller se en film under längre resor.

Vill ni ta med er egen guide så är bussarna utrustade med guidestol längst fram och mikrofon som är kopplad till bussens högtalarsystem. 

maskrosBussJärnvägsräls

Miljötänkande är inte bara något som ligger i tiden, utan något Asplunds Buss värnar mycket om. Bussarna drivs på CityDiesel och däckgummit genomgår alla miljökrav. Naturligtvis har vi en miljömedveten körstil och vi tvättar med miljöanpassade rengöringsmedel och källsorterar avfall.